Προϊόντα – ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Από το 1917 | Α.M. 0303008
Βελβεντός Κοζάνης, ΤΚ: 50400
+30 2464031924

Velvita, ώριμα από το δέντρο, για το τραπέζι σας

Tα ροδάκινα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού τα εμπιστεύεστε χρόνια τώρα.

Φέτος έφτασε η στιγμή να τα ζητάτε μόνο με το όνομά τους, velvita.

Τα velvita δεν είναι τυχαία από τα καλύτερα ροδάκινα στην Ευρώπη.

Οι καλλιεργητές του συνεταιρισμού φροντίζουν προσωπικά τα κτήματά τους εφαρμόζοντας σύγχρονες φιλικές στο περιβάλλον μεθόδους καλλιέργειας αλλά και σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των ροδάκινων velvita.

Και το κυριότερο:
Tα velvita είναι τα μόνα ροδάκινα Βελβεντού που συλλέγονται ώριμα και συσκευάζονται στο κτήμα με το χέρι. Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδιάμεση ταλαιπωρία για να φτάσουν στο τραπέζι σας, όπως ακριβώς κόπηκαν από το κλαδί.

 

Γιατί τα Velvita είναι τόσο διαφορετικά;

Τα ροδάκινα Βελβεντού Velvita αποτελούν έναν από τους πιο εκλεκτούς καρπούς με ωραία εμφάνιση και ευχάριστη γεύση και θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο φημισμένα στην Ευρώπη.

Αυτό που επίσης κάνει τα ροδάκινα του Velvita να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι συγκομίζονται στην καλύτερή τους στιγμή και συσκευάζονται στο κτήμα αμέσως μόλις κοπούν από το κλαρί.

Έτσι δεν κτυπιούνται, ούτε ταλαιπωρούνται κατά τη μεταφορά.

 

Velvita και θρεπτικά συστατικά

Τα ροδάκινα Velvita αποτελούν έναν από τους πιο εκλεκτούς καρπούς με ωραία εμφάνιση και ευχάριστη γεύση και θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο φημισμένα στην Ευρώπη. Τα ροδάκινα είναι πλούσια σε βιταμίνες A, B, C και κάλιο και απαραίτητα για έναν υγιή και δυνατό οργανισμό.