Ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ συμμετείχε στο 3ο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών “Freskon” 2017, το οποίο διοργανώθηκε από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

 

H Freskon, στα τρία χρόνια λειτουργίας της, λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών και τις διεθνείς αγορές και έχει καταστεί σημείο συνάντησης των παραγόντων του κλάδου για την προώθηση των προϊόντων τους. Στον εκθεσιακό χώρο του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, τα στελέχη του συνεταιρισμού, είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με εγχώριους και ξένους διακινητές φρούτων για την παραγωγική περίοδο που διανύθηκε αλλά και τη νέα περίοδο.

Ξεχωριστό τόνο στην 3η έκθεση “Freskon” έδωσαν οι επιχειρηματικές συναντήσεις των εκθετών με τις κορυφαίες αλυσίδες του διεθνούς λιανεμπορίου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο που παραχώρησε η ΔΕΘ-HELEXPO. Μέγας χορηγός των χώρων όπου πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις ήταν και ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ εύχεται η “Freskon” να εξελιχθεί ως το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.